Ändrade planer

Hej!


Nu har vi varit på ön Boracay i Filipinerna i nio dagar, betydligt längre än vad som var planerat från början. Tanken var att stanna några dagar och sedan resa vidare.
Anledningen till den lite längre vistelsen stavas: Antons vänstra knä, som trots vattengympa och annan rehabträning inte verkar bli mycket bättre.
Vi har sett över våra alternativ där en resa hem till sverige faktiskt har varit med på listan. Tanken på att behöva avbryta och åka hem har aldrig känts specillt spännande.
Därför har vi istället valt att lägga våra äventyrliga sidor på hyllan, valhajssafari, klättra i berg och sova i skogen får alltså vänta och istället kommer vi att ägna oss åt lite mer charterlik semester för ett tag framöver. Iallafall tills Antons knä har börjat fungera som ett knä ska.
Åka hem är alltså inget alternativ, än iallafall, men vi känner ändå att vi är klara med Boracay och vill resa vidare.
Därför har vi idag, väldigt spontant, bokat ett flyg till Bangkok för att därifrån ta oss ner till någon ö och fortsätta rehabträningen (som för min del mest innebär spela fotboll på stranden och sola. Och för Antons del innebär det ungefär samma sak utom det där med fotbollen). Och går det som vi hoppas, och han blir bättre, är Bangkok en bra utgångspunkt för vidare äventyr i Asien. Vi reser imorgon (13/3) via Manilla.Vi gör alltså inte speciellt mycket  mer än att sova, äta, spela kort och sola. Men imorgon blir det alltså ändring på det eftersom jag kommer att behöva agera packåsna och bära alla väskor medans Anton försöker hålla ballansen med kryckorna från gamla krigstiden. Men jag kan behöva lite träning, det var länge sen jag var på må bättre hemma i falun...Kram och hej!Kommentarer
Postat av: Danne

Men killar vad gör ni med varandra? Finns den där knäskadan på film? kan tänka mig att jocke gjorde en riktigt ful kapning?? =) men det kan väl bli kul med lite sitesajing? kan nog bli mycket äventyr det också! Ni får utforska i lite lättare terränger bara ;D hänt nått annat kul?Här i sverige är det fredag den 13e klockan är 09 och jag ska snart kila till jobbet och damsuga butiken, saknar du det jocke? damsugaren och moppen? =) Det är fan mycket snö och kallt fortfarande så stanna ett tag till ni =)Ha det så bra med er!!

kram kram

2009-03-13 @ 08:59:51
Postat av: Isabella

hej där ! ;)jaså vad kul att ni kan åka vidare nu då. Hoppas att ni får det bra där och att antons ben blir bättre :)Hälsa tillbaks ! Ha det! Kram

2009-03-13 @ 11:13:33
URL: http://perfects.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0