God Jul!

Polstjärnan

Nu har jag julpyntat våran balkong med en 180 centimeter stor stjärna. Lyckades tillslut att övertala jennie att det visst skulle bli fint.. och det blev det ju. Alla grannar är avundsjuka.
                   Polstjärnan(Lur)igt

Jaha... då har min telefon gått i graven. Den visar alla regnbågens färger och stänger av sig själv i tid och otid. Det är bara ibland, när vi är sams, jag kan urskilja text och bild.
Börjar fundera om det kan ha och göra med att vi badade tillsammans i somras!?Funderar på en Iphone istället..Kaklat och klart!

Anton har hjälpt oss kaklat och fogat och fan så bra blev det!
Jättetack för hjälpen :)

 


Ska upp med en spisfläkt så småningom också..

hej hejHelt sjukt!

Läste precis en artikel om butikskedjan Wal-mart i USA som lockade sina kunder med 50 tums plasma-tv för 6500 svenska kronor samt lite andra trevliga erbjudanden.

När säljaren Jdimytai Damour öppnar dörrarna till varuhuset väller de tusentals väntade kunderna in, välter omkull och trampar ner honom.

Trots att dussintals anställda försöker nå Jdimytai Damour och släpa honom utom räckhåll för den köpgalna kundhopen fortsätter shopparna att trampa på säljaren vid dörren.

När 34-åringen slutligen kommer till sjukhus går hans liv inte att rädda. Polisen säger att "folksamlingen var utom kontroll" och beskriver scenen som "fullständigt kaos".

Helt galet.. sånt händer väl bara i USA.. eller!?
Får väl se om vi överlever mellandagsrean på Jack & Jones

RSS 2.0